Laatste Nieuws

Volg mij op Facebook en lees hier mijn blog!

feb 24, 2016
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: manon

Dit is een overzicht van de events die ik de komende periode organiseer, en van de events waar ik bij zal zijn als gastspreker/panellid/performer.

feb 19, 2016
Categorie: Blog
Ingezonden door: manon

Afgelopen 22 januari was het derde feest in WORM wat ik organiseerde onder de titel 'GenderBendingQueerParty'. Het was niet alleen alsof ik zelf rondwandelde in mijn droom, het was ook nog eens best druk bezocht. Het was hét feestje. Gelukkig was ik niet de enige die het zo ervoer, veel mensen gaven me positieve reacties en feedback. Heel erg gaaf. 

Nu wil ik graag wat over mezelf vertellen, en over waarom ik dit feest organiseer. Ik ben namelijk geen partyplanner, conceptbureau of marketingmachine. Ik zou geen enkel ander feest willen organiseren dan een queerfeest. Dit is omdat ik denk dat dit noodzakelijk is, en omdat ik er mijn kwaliteiten en eigenheid in kwijt kan.

nov 11, 2015
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: manon

Op 11/11, zottendag, lanceer ik mijn website! Dat voelt als het officiele begin.

Om van de zotten in stijl in te luiden heb ik een actie voor jullie waar ik zelf heel erg enthousiast van word. ik hoop jullie ook, dan wordt het zeker van de zotten! 

DE ACTIE
Jullie kunnen hier een bedrag doneren, waarvoor ik in actie kom als mijn 'goal' bedrag is bereikt. De actie houdt in dat, mits je 33 euro of meer doneert, ik iets voor je doe. Iets waar ik goed in ben: wat dat is kun je uitgebreid zien op mijn website, en komt neer op:
- individuele gesprekken (coaching of raadswerk)
- groepsdialogen
- workshops en trainingen
- kritsche sessies / moreel beraad
- bemiddeling
- sparren over een plan
- moderating / hosting
- projecten

- verslaglegging


Dit is allemaal heel serieus natuurlijk. Maar ik kan nog meer! Je kunt ook doneren en vragen om:
- een avondje vermaak (excl. op de avond gemaakte kosten)
- een tour door rotterdam
- een schminck/glittersessie
- een liedje in de karaokebar
- een speech op een event
- een performance / performatieve verschijning op een feest

Of misschien bedenk je zelf wel iets wat je van de zotten vindt en waar je geld voor over hebt.
Daarna hoop ik natuurlijk dat het allemaal zo bevallen is dat je tegen iedereen over van de zotten gaat praten. En als je dat leuk vindt, kom je in mijn verslaglegging op de website.

Ik vraag om minimaal 33 euro (minder mag ook, maar dan staat er niks tegenover), en bij 666 euro laat ik al jullie wensen in vervulling gaan! hoe sneller het doelbedrag is behaald, hoe eerder ik in actie kan komen. niet te lang nadenken dus!

Ik ben superexcited en kan niet wachten!

Kijk op: https://www.gofundme.com/4985eq6c